uApp

uApp 1.3

Gemakkelijk en grondig programma's verwijderen

Met het gratis uApp verwijder je programma's op een schone en snelle manier van je Mac. Hiermee verlaag je aanzienlijk de kans dat er allerlei troep op je computer achterblijft tijdens "normale" deïnstallatie. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Eenvoudig te gebruiken
  • Selecteer bestanden om te behouden

TEGEN

  • Geen deïnstallatie-verslag
  • Ontwikkeling gestopt
Meer

Uitmuntend
8

Met het gratis uApp verwijder je programma's op een schone en snelle manier van je Mac. Hiermee verlaag je aanzienlijk de kans dat er allerlei troep op je computer achterblijft tijdens "normale" deïnstallatie.

UApp werkt ontzettend makkelijk. Je sleept de icoontjes van één of meerdere applicaties het uApp-schermpje in. Vervolgens klik je op Delete, et voilá. Het programma verwijdert standaard alles wat met de te deïnstalleren programma's te maken heeft. Als je bepaalde bestanden wil bewaren, haal je het bijbehorende vinkje weg. UApp geeft echter geen "verslag" van de deïnstallatie. Hierdoor weet je alleen of alles echt weg is, als je zélf de systeemmappen doorzoekt.

Je wil je Mac toch graag schoon houden. Icoontjes naar de prullenbak slepen is natuurlijk heel makkelijk. Het gebruik van uApp is echter praktisch net zo eenvoudig, maar wel betrouwbaarder. De maker van het programma is gestopt met verdere ontwikkelingen aan uApp, maar het eindproduct blijft aan te raden.